Продукцията привлича все повече зрители пред малкия екран и отбелязва ръст спрямо началото на сезона

С адреналин за актьори и екип завършва днешният снимачен ден на “Откраднат живот: Възмездието“, който е и последен за третия сезон на най-успешния български медицински сериал. Снимките са на открита локация, която бележи една от големите развръзки в историята на някои от главните герои. Дългоочакваният финал на сезона зрителите ще видят на 26 май от 20.00 ч. по NOVA, когато щастливите мигове ще се преплетат с неочаквани драматични ситуации.

По темата

Дни преди финалните епизоди на третия си сезон “Откраднат живот: Възмездието“ печели все повече зрители пред малкия екран и отбелязва все по-голям ръст спрямо предходния сезон. Данните от гледаемостта на продукцията потвърждават ръст от 20% от старта на сезона през февруари, а този месец сериалът привлича 30% повече зрители на възраст 18-49 години пред екраните. Расте интересът и на женската аудитория (33.1%), както и на младите зрители на възраст 18-34 (32.1%).

Нова Броудкастинг Груп продължава да подкрепя български сериали и филми, а успоредно с това нараства и интересът на аудиторията към родните продукции. От първия епизод на сезон 1 на “Откраднат живот“ през март 2016 година досега, компанията реализира общо 5 български тв и уеб сериали и подкрепи 4 филма за голям екран. В ефира на NOVA освен “Откраднат живот“, успешно върви и романтичната комедия “Ние, нашите и вашите“, а продуцентите от 7Talents, част от портфолиото на Нетинфо, са създатели на първите уеб сериали у нас, като  “Не така, брат“ и “Апартамент 404“, а този месец предстои да стартира и третият им проект.

Кинопродукциите, реализирани с подкрепата на Нова Броудкастинг Груп досега са “Маймуна“ на режисьора Димитър Гоцев-Шошо и "Воевода“ на Зорница София.

На 19 май е кино премиерата на най-новия български филм "Бензин" на режисьора и актьор Асен Блатечки, а тази есен феновете на българското кино ще могат да гледат на голям екран “Вездесъщият" на Илиян Джевелеков - още една българска лента, на която Нова Броудкастинг Груп е копродуцент.