Гледайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Нова вълна проблеми в школата очакват Ася тази вечер в "София - Ден и Нощ", защото Розалия е вдигнала скандал на директора. В премиерния епизод от 22.00 ч. по NOVA Ася ще се оплаче на Боби, спестявайки му обаче факти от реалната причина за ситуацията, в която е попаднала. В същото време и Стефания ще изпита неприятности на работното си място и ще потърси утеха в лицето на приятелите си Джино и Натали. Ще успеят ли двете с Ася да преодолеят трудностите си?

Венко ще се появи отново, за да иска пари на Калина и тя ще му даде. Боби разбира и я съветва да не го прави повече. Междувременно той ще се постарае да разбере повече за изнудвача на сестра си.

Цвети все още е разстроена заради случката в заведението снощи и останалите искат да я разведрят. Матей предлага да направят тематично парти и Симона ще му помага. Как ще мине изненадата за Цвети?

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес