Краси Боев представя пътят на Владимир Вълев –Питбула от ринга до парламента, а Мария Йотова показва поредната история на необяснима агресия в предаването днес от 17.00 ч. по NOVA

В "Комбина" днес Лора Крумова ще разговаря с две мъжки момичета по наследство – Алекс Сърчаджиева и дъщеря й София. Какво е да родиш внучката на Пепа Николова и защо малката поразително прилича на баба си – всичко това зрителите ще научат в предаването тази днес след 18.00 ч. по NOVA.

В студиото ще гостува и един от създателите на национализма в съвременна България – Капка Георгиева. Кои са скритите демони на тази политическа доктрина  и могат ли те да развалят управляващата коалиция между ГЕРБ и Обединени патриоти – не пропускайте срещата на Капка Георгиева с Лора Крумова.

В късите си разкази Мария Йотова ще покаже  поредната история на необяснима агресия и ще представи ужасяващия живот на жертвите, които са под прицел. Какво е да живееш в страх   и каква е диагнозата на едно общество, в което  агресията ни залива – това е историята, която трябва да гледате.

Краси Боев представя новите лица в българското народно събрание. Един от най-атрактивните нови депутати от ГЕРБ е Владимир Вълев – Питбула. Той е най-титулуваният български боец в аматьорските и професионални серии по кик бокс в стил К 1. Един разговор за пътя от ринга до депутатската банка.

Една от звездите на “Като две капки вода” Коцето –Калки също ще бъде част от гостите на “Комбина”. За метаморфозите на сцената и в живота и предизвикателствата пред него ще говори с водещата Галя Щърбева.

Гледайте Лора Крумова в "Комбина" с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – днес от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.  

За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на "Комбина”