Не пропускайте последния епизод за сезона тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Любов, приятелство и трудни решения очакват героите на финала на романтичната българска комедия "Ние, нашите и вашите" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. В края на последния снимачен ден на романтичната комедия актьорите разказаха пред екипа на Новините на NOVA част от емоциите и промените, през които са преминали героите им. 

"Както при всяко семейство, на Лили и Христо започнаха да им се случват нещата, които ги има и в реалния живот - скандалите, ревността, мълчанието и неизказаните думи. Мисля, че и двамата преминаха през това да осъзнаят отговорността на втория шанс", споделя Елена Петрова за развитието на отношенията в двойката на семейство Иванови. 

"За първи път работя с деца и в началото бях доста стреснат. Въпреки това се забавлявахме много с целия екип", допълни Кирил Ефремов, който влезе в ролята на Христо - съпруга на Лили.

По темата

Във финалния епизод за сезона на "Ние, нашите и вашите" тази вечер съдбата е подготвила големи изненади за семейство Иванови. Баба Марго ще прозре истината за Константин и ще потърси прошка от Лили и Христо за намесата в личния им живот. Двамата съпрузи обаче ще са доста заети с изясняването на собствените си отношения. 

Бизнес войната между семейство Иванови и Марин се изостря още повече, а номерата стават все по-мръсни. В тази ситуация Христо решава, че се нуждае от помощ, за да спаси заведението си. Към кого ще се обърне той и ще получи ли подкрепа?

Съдбата е подготвила изненада и за Зорко, а отношенията между Ека и Иво, Деси и Мартин ще претърпят коренна промяна. Промени ще настъпят и в училището в резултат на нови назначения, които ще поставят Божинов в неочаквана ситуация.

Не пропускайте големите развръзки и финала на първи сезон на най-новия български сериал "Ние, нашите и вашите" - тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на сериала и във Facebook страницата на сериала. Всички епизоди можете да гледате само в NOVA PLAY.