Йоана Буковска-Давидова: "Зрителите могат да очакват неочакваното. Възмездието се намесва безпрекословно"

Фатален инцидент ще преобърне съдбите на героите в един от най-щастливите мигове на големия финал на трети сезон на "Откраднат живот" тази вечер, от 20.00 ч. по NOVA. "Зрителите могат да очакват доста мащабен финал. Има една много голяма изненада, за която никой не подозира. Даже мога да кажа, че са две изненадите”, сподели режисьорът Павел Веснаков пред камерата на "Здравей, България". "В работния процес има изключително много емоции. Тези моменти, които често остават скрити, носят огромния заряд, който виждаме в готовия продукт. Участието в творческия процес е прекрасно усещане!", допълва продуцентът Евтим Милошев, който сбъдва своята мечта с режисьорски дебют в един от епизодите на хитовия сериал. 

В студиото актрисата Йоана Буковска-Давидова загатна някои от най-интересните моменти от предстоящия финал, както и от емоциите на снимaчната площадка на най-успешния медицински сериал в България. "Това е огромна платформа за всеки актьор и режисьор да изгради многолик образ с помощта на сценаристите. Когато екипът се превърне в семейство, "откраднатото време" от най-близките хора, е посветено на възможно най-доброто със съмишленици", сподели Буковска, която изиграва противоречивата Виолета Захариева. "Очаквайте неочакваното – ще има радостни сълзи и истинско стъписване. Възмездието се намесва безпрекословно", допълни актрисата, която е убедена, че тази вечер финалът ще бъде гледан не само от феновете, но и от много други зрители.

Трите сезона на хитовата продукция се равняват на 420 снимачни дни, заснети от 2 екипа. В сериала се включват близо 700 актьора, а сценарият представлява огромна книга от 6 700 страници.  В епизодите участват актьори от всички поколения и възрасти – както деца, така и актьори доайени. В различните медицински казуси на екран се появяват някои от най-обичаните лица на българското кино и на театралната сцена. Главните роли са поверени на доказани имена като Стоян Алексиев, Мария Кавърджикова, Марта Вачкова, Йоана Буковска-Давидова и др., а сред гостуващите звезди присъстват Димитър Рачков, Елен Колева и Славчо Пеев. Откритието на сезона е бъдещият лекар Наум Шопов-младши, който се справя успешно с актьорската игра и образа на коремен хирург.  

Какво ще се случи в последния епизод на трети сезон на "Откраднат живот"? Кой ще бъде застигнат от възмездието и ще бъде ли ознаменувано щастието? Не пропускайте големия финал тази вечер, от 20.00 ч. само по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.