Темите в предаването в четвъртък от 6.20 ч. по NOVA

В сутрешния блок “Здравей, България” в четвъртък по NOVA за Борисов и Ердоган отвъд протокола говори вицепремиерът Екатерина Захариева. Водещите Ани Цолова и Виктор Николаев задават въпроса “Има ли злоупотреби с дарения за Хитрино?”. На живо отговаря кметът, изключен от ДПС заради съмнения, че е посягал на парите. В предаването ще видите още:

Започват лабораторните изследвания за двоен стандарт при храните. Как протичат – темата в “На твоя страна” с Георги Георгиев.

Роумингът пада тази нощ. Само в “Здравей, България” можете да зададете своите въпроси за мобилните услуги на  шефа на държавния регулатор Веселин Божков. Очакваме ви на ;<a href="https://www.facebook.com/ZdraveyBulgaria/?fref=ts" target="_blank">Facebook страницата</a> ни.

VIP абонамент, за да преминеш границата. На живо - още за схемите на митничарите.

Деси и полицаят от протестите отново на една снимка. Какво ги събра?

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в четвъртък, 15 юни, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.