Национална лотария е изключително мотивирана и амбицирана да създава нови възможности и перспективи за младото поколение на България

Национална лотария, която е големият дарител на Клуб 2016 на “Успелите деца на България”, зарадва с подаръци талантите по време на грандиозния мач All Stars 2017. Димитър Бербатов награди най-заслужилите деца от фондацията си със статуетки, а водещите на Национална лотария Рая Пакова и Олга Модева връчиха по един таблет на всички деца с високи отличия в категориите изкуство, наука и спорт.

“Сега ще имате удоволствието да видите защо наистина сте тук, защо сте дарители за нашите прекрасни деца, които имат много отличия от всички състезания, в които играят“, каза Димитър Бербатов пред зрителите на националния стадион “Васил Левски“.

Сред тях бяха над 400 таланти от всички краища на страната с постижения в изкуствата, науката и спорта през 2016 г. и техните родители. Присъствието им на мача, организиран в тяхна полза, беше осигурено от Национална лотария.

“За мен е изключителна чест да бъда тук. Искам да Ви кажа, че Национална лотария е изключително мотивирана и амбицирана да създава нови възможности и перспективи за младото поколение на България, защото вярваме, че талантливите и добре образовани хора са факторът, който е в основата на развитието на всяка една държава. Уверявам Ви, че няма да спрем с тази наша мисия”, каза Рая Пакова.

В благотворителния мач All Stars 2017 на националния стадион “Васил Левски“ взеха участие най-титулуваните и най-обичаните футболни звезди.