Гледайте концерта и церемонията по връчването на призовете от 22.40 ч.

Много хитове и добро настроение в компанията на най-добрите български изпълнители на Годишните музикални награди на БГ Радио за 2017 година очакват зрителите тази вечер от 22.40 ч. по NOVA, която е медиен партньор на събитието. 

По темата

15-ите юбилейни награди по традиция бяха раздадени в Благоевград. По повод годишнината на събитието организаторите са подготвили много изненади за публиката. На сцената се изявиха всички водещи на церемонията през годините - Рафи, Любо Киров, Део, Орлин Павлов, Дичо и Орлин Горанов, а сред специалните гости е Саги Абитбул, чиито хит "Stanga“ с български фолклорни мотиви беше една от най-популярните песни на лятото на 2016-а. Бяха раздадени общо 11 статуетки, а специалната награда в памет на Ана Мария Тонкова за БГ вдъхновител беше връчена на Йорданка Христова. Тази година големият победител беше финалистът от X Factor Кристиан Костов, който представи България изключително успешно на Евровизия. Номинираният в пет категории млад изпълнител грабна три приза - изпълнител на година, БГ дебют и БГ посланик.

Не пропускайте да се заредите с добро настроение с Годишните музикални награди на БГ Радио за 2017 година тази вечер от 22.40 ч. по NOVA.