Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Водещите на Национална лотария Захари Бахаров и Рая Пакова доказаха щедростта си, като раздадоха печалби за 1 197 108 лева в предаването на 17 юни.  По традиция сцената се препълни с късметлии, чиито сметки рязко нараснаха благодарение на билетите и Лото игрите на Национална лотария. 28-щастливци получиха чекове за крупни суми.

Топ печалба от 500 000 лева от билет “Ново Бинго“ беше спечелена в град Севлиево. Големият победител е Ренай Ахмедов. “Никога не ми е минавало през ума, че някога ще имаме толкова много пари“, каза късметлията. Ренай получи чек за крупната сума в предаването и сподели, че първото нещо, което ще направи, е да си купи нова кола.

Щастливците Калин и Кристиян от Краводер, които изпробваха късмета си с билет “Китайски дракон“, грабнаха страхотните 100 000 лева. Двамата ще си разделят сумата и вече имат планове за какво ще я похарчат. Със същата печалба билет “Американско бинго 2“ увеличи бюджета на Тома Талев от Хасково, а билет “Златните пирамиди за милиони“ зарадва със 100 000 лева софиянеца Кирил Найденов.

Печалби от 50 000 лева ще харчат Михаил Михайлов от Трявна от билет “Златните пирамиди 4“, Росен Николов от София от билет “Кеш х 10“ и Славчо Величков от Кнежа от билет “Лото + 2017“.

Чекове за страхотни суми от 10 000 лева грабнаха Юлиан Асенов от Свиленград от билет “Златните пирамиди за милиони“, Мария Гюзелева от Крумовград от “Лото +“, Илияна Георгиева от Перник от билет “Супер Лото + 2017“ и Акиф Рифат от село Дъбница от билет “Карибско съкровище 2“.

Четири разкошни печалби отидоха в град Русе. Светломира Славова и Искра Стефанова спечелиха по 5000 лева от билет “Кеш Кръстословици 2“. Късметът споходи и техните съграждани  Илиян Игнaтов и Борислав Пасев, които познаха петици в играта “Лото 6 от 47“ и също грабнаха по 5000 лева.  Илиян беше за втори път в студиото. През 2016 г. късметлията участва в предаването и успя да спечели мегаджакпот от 150 000 лева.

Играта “Лото 6 от 47“ донесе по 5000 лева и на Огнян Данчев от Смолян и Росица Стефанова от София. Със същата сума „Лото Спорт“ ощастливи Мохамед Джованов от град Рудозем. Билет “Супер Лото + 2017“ увеличи с по 5000 лева спестяванията на Васил Якимчук от Бобов дол и Жанета Димова от Димитровград, а “Супер Лото +“ донесе същата сума на Румяна Симеонова от София.

С чекове за печалби от 5000 лева си тръгнаха и Стефания Иванова от Габрово от “Лото + 2017“, Дамян Терзиев от село Бенковски от билет “Китайски дракон“, Сефат Хасанов от Омуртаг от “Лото +“, Юлка Илиева от Карнобат от “Кеш Кръстословици 2“, Живка Горанова от Монтана от билет “Златните Пирамиди 4“, Садие Орачева от село Кочан от “Американско Бинго 2“, и Мина Иванова от Свиленград  от билет “Кеш Кръстословици“.

Вие може да сте следващият късметлия в Национална лотария. Не пропускайте да видите кои са късметлиите в щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.