Гледайте “Войни, любов и пица” от 12.30 ч. и “3 шанса за любов” от 14.15 ч. днес по NOVA

Забавление и добро настроение ще предложат филмовите заглавия в неделния следобед в програмата на NOVA. Кино маратона открива романтичният филм “Войни, любов и пица” от 12.30 ч., когато  две фамилии трябва или да воюват, или да се сплотят. В тази съвременна екранизация на Ромео и Жулиета действието се развива във Верона, Ню Джързи. Фамилиите Монтебло и Престолани са собственици на конкурентни пицарии, което поражда дългогодишна вражда. Изненадващо всичко се преобръща, когато Джоу и Джина от враждуващите фамилии се влюбват един в друг. Двамата обаче ще се изправят пред тежки решения, за да запазят любовта си.

Пред трудни решения ще се изправят и героите в премиерната комедия “3 шанса за любов” днес от 14.15 ч. по NOVA. Филмът разказва историята на Ема - отличничка в училище, която никой не взима насериозно – брат й постоянно си прави шеги с нея, а съучениците й я използват. Това се променя, когато най-популярното момче в училище - Крис, я моли да му помогне да излъже на предстоящ изпит, но тя се колебае в решението си. Тогава Ема получава вълшебна огърлица, с която ще получи три шанса да постъпи правилно.

Не пропускайте развръзките в романтичният филм “Войни, любов и пица” от 12.30 ч. и в премиерната комедия “3 шанса за любов” от 14.15 ч. днес по NOVA.