Не пропускайте предаването и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Играта “На крачка от късмета“, която всяка събота снабдява с кола участник в шоуто на Национална лотария, на 17 юни зарадва късметлийка от град Перник. Само след обръщането на две монети с нейната снимка с по две крачки Лидия Воденичарова премина през полетата на пътеката и се настани в комфортния Citroen Elysee. Победителката Лидия Воденичарова участва в предаването благодарение на билет “Мечтаният дом“. Тя е омъжена с две деца и работи като касиер фактурист. 

Нейните опоненти Петър Казаков от град Пловдив и Айдън Мурталиб от село Млечино си тръгнаха от шоуто с утешителни печалби от 1000 лева, ваучер за 100 лева, с който да опитат късмета си в онлайн игрите на Национална лотария и билет “3 000 000 JACKPOT”.

Щедрите сейфове отвориха вратите си за късметлийките Ива Ганева от Мездра и Стефка Ненчова от Казанлък. Съдбата се усмихна на Ива, която след смела игра постигна огромен успех, като успя да си тръгне с фантастичните 51 000 лева от играта “Сейфове”. Билетът, който й осигури участие в шоуто на 17 юни, е „Карибско съкровище”. В момента Ива е в отпуск по майчинство и гледа малката си дъщеричка. Първото нещо, което ще направи с печалбата, е ремонт на семейния апартамент. Нейната опонентка Стефка пък си е запазила място в предаването благодарение на билет “Супер Лото +“ и приключи участието си в играта със сумата от 7500 лева.

Медицинската сестра Габриела Димитрова от град Шумен си извоюва място на финала, където я очакваше игра за внушителния “МЕГА ДЖАКПОТ“, достигащ 2 400 000 лева. Щастливката носеше със себе си късметлийската детелинка от Национална лотария. Габриела си натрупа сумата от 30 000 лева, но направи  първата грешка и предпочете да не рискува. Късметът я споходи и с чудесна бонус печалба – 5-дневна почивка за двама на Френската ривиера. Билетът, който й направи страхотната изненада и ѝ осигури участие в шоуто е “Супер Лото +“. Габриела сподели, че винаги е мечтала да спечели точно ТВ игра и да участва в предаването. С печалбата ще помогне на синът си, който е студент. В студиото я придружаваше най-близката ѝ приятелка – Милена.

В “МЕГА ДЖАКПОТ“ на 17 юни по NOVA участваха също Йорданка Игнатова от село Ресен, Мара Тенекеджиева от Бургас, Евгения Петкова от Стара Загора и Борислав Манов от София. Късметлиите получиха утешителни суми от 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билет “3 000 000 JACKPOT”.

Не пропускайте да видите кои са късметлиите в предаването на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.