Тя изненадващо се настанява сред приятелите и води със себе си много приключения, но и проблеми

Нова порция смях, забавления и любовни проблеми очакват героите в риалити сериала "София – Ден и Нощ" тази седмица от понеделник до петък в 22:30 ч. по NOVA.

Сестрата на Митко – Юлия най-неочаквано се нанася в квартирата при останалите с  намерението да остане. Бягаща от лични неприятности в Свиленград, тя няма къде другаде да отиде. Митко е поставен пред свършен факт, но я подслонява с неохота и страх. Опасенията му се оказват реалност, когато разярената му майка пристига в квартирата да търси дъщеря си. Леля Мария е убедена, че Юлия се крие някъде в София и е твърдо решена да я открие, каквото и да й коства това. Ситуацията искрено забавлява всички приятели, но не и самия Митко, който се оказва между чука и наковалнята. Ще успее ли той да се справи с криеницата и с взривоопасния характер на майка си?

Добри новини ще има за Ася. Тя още веднъж си доказва, че може да разчита на Боби винаги и за всичко. Той успява да намери решение за проблемите й на работното място. Шансовете да я върнат на работа в езиковата школа са все по-големи. Какъв начин открива Боби, за да помогне на Ася?

Не толкова приятни вести очакват Галя. Тя преживява абсолютен шок от новина, която научава без да иска. Миналото на Жоро Италианеца го застига и обърква общите им планове за красива и искрена връзка. Каква е истината и как ще се справят двамата в тази напрегната ситуация?

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук