Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Тв водещата и модел Константина Живова стартира поредната кулинарна седмица в "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Под надслова "Предай нататък", шеф Манчев дава на домакинята бойната задача да приготви ястие с точени кори на своите гости - емблематичната певица Сашка Васева, писателката и музикант Гери Турийска, рапъра DEE и колоритния Денди. 

Домакинята ще посрещне останалите участници и зрителите в светлия си дом, а любимото ѝ място там е именно кухнята, където готви с много любов. Тя е замислила изискано и здравословно меню с качествени продукти и домашен хляб за своите звездни гости. 

Как ще се справи Констанина със задачата на шеф Манчев, а именно - с приготвянето на ястие от точени кори? И каква ще бъде специалната изненада за останалите гости? Всичко това гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.