Отношенията между двете воюващи страни стават все по-напрегнати в новия епизод на уеб сериала

Училищната война между влогърката София и нейната съученичка Бела отива още по-далеч в най-новия епизод на хитовата уеб поредица "Следвай ме". Нещата загрубяват след като приятелят на София, Йоан, влиза в директен сблъсък с Петьо, който е на страната на Бела и се опитва да я защити. Причината отново е конфликтната София. Бела и приятелите й обаче не се притесняват да отвърнат на удара и влогърката за пореден път е злепоставена пред съучениците си. По какъв начин? Разберете в най-новия епизод на сериала.

Когато противникът ти се вдъхнови от древни мъдрости, няма как да се измъкнеш от отмъщението му, дори и със солидната подкрепа на антуража ти. Това ще разбере София, след като Бела решава да опознае врага си по възможно най-добрия начин – като се престори на нея. Дали ще успее да навлезе в онлайн пространството на влогърката и каква ще бъде скандалната снимка, с която София ще бъде засрамена пред цялото училище във Facebook, разкрива новият епизод на поредицата.

Бела триумфира и в личен план, след като две момчета се нареждат сред нейните обожатели - симпатичният й съученик Ники и бившият й приятел Георги. Кой ще разбърка мислите й, открийте в новата серия на "Следвай ме", първо във Vbox7.com

Следете уеб поредицата всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.comОще новини за новия уеб тийн сериал може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.