Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Футболната съпруга на Ваня Джаферович Жени ще покаже кулинарните си умения тази вечер в "Черешката на тортата" в 20.00 ч. по NOVA. Звездите Снежана Макавеева, Глория Петкова, Димо Алексиев и Владо Николов ще опитат от любимата супа на дъщерята на домакинята - крем супа със спанак. Втората част от задачата на шеф Манчев, Жени ще изпълни приготвяйки крекери и модерен вариант на хляб. 

Обикновено домакинята обича да има гости вкъщи, но ще посрещне останалите учасници у приятели, защото в дома ѝ тече ремонт. Тя също е фен на хубавите зеленчуци и ще напазараува свежите продукти от пазар. Не се смята за професионалист в кухнята, но се надява, че вечерята ѝ ще се хареса.

Ще успеят ли участниците да се забавляват както подобава и каква полимерна изненада е намислила Жени? Всичко това гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.