Неочаквани гости пристигат на партито и това няма да се хареса на съквартирантите

Организирането на перфектния рожден ден понякога се оказва нелесна задача. С този проблем ще се сблъскат съквартирантите от "Апартамент 404", особено когато времето им за организация е ограничено, не са взели торта и в ролята на организатор се изявява Ванеса. Дали съквартирантите ще успеят да подготвят всичко за партито на съквартирантката си Лили? Разберете в най-новия епизод на уеб сериала.

Лили изживява тежко факта, че има рожден ден, а в комбинация с това, че нейният приятел Антон не се сеща да й честити празника, още повече я натъжава. За поведението на Антон, обаче си има причина. Той нарочно се опитва да заблуди Лили, че е забравил за рождения й ден, за да може вечерта с подготвено парти у дома тя да бъде още по-изненадана. Антон измисля и всевъзможни причини двамата да не се приберат у дома цял ден, за да могат съквартирантите да подготвят всичко на спокойствие. За съжаление не всичко протича така, както е планирано.

Дали Велко, Антон, Ванеса, Стоян и Методи ще успеят да изненадат приятно Лили или неочаквани гости ще развалят изненадата? Разберете в най-новия епизод на "Апартамент 404" 

Следете сериала във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16:00 часа. Още новини за "Апартамент 404" може да откриете във Facebook страницата на поредицата.