Гласувайте за новите пет предложения в кампанията на сайта на "Великият понеделник"

Първото предложение в третата седмица на "Великият понеделник" е с участието на двукратния носител на Оскар Кевин Костнър. Той се превъплъщава в ролята на любящия съпруг и уважаван бизнесмен Ърл Брукс с тъмно хоби. Ще успее ли господин Брукс да овладее другото си "аз", което обича да убива? 

Историята за петима студенти по математика, които променят света на блекджека е второто предложение за зрителите тази седмица в най-дипломатичната кампания. Във филма "21" актьорът Джим Стърджис брои карти и разплита система от знаци, за да "разбие кода" на играта, но се оказва, че не само науката играе важна роля в надиграването на системата. 

Третото предложение за седмицата е шедьовърът на Гюс Ван Сант с два награди и цели 6 номинации Оскар - "Добрият Уил Хънтинг". Звездите Мат Деймън, Робин Уилямс, Бен Афлек и Кейси Афлек разказват историята за живота на гениалния и непоправим бунтар Уил Хънтинг. 

Сред избраните филми тази седмица е и екшънът "Джак Ричър" с участието на Том Круз, който се впуска в невероятна история търсеща истината и изпълнена с много тайни и неочаквани обрати.

Последното предложение във "Великият понеделник" е филмът "Белият дом: под заплаха". Чанинг Тейтъм влиза в ролята на полицая Джон Кайл, който получава отказ на молбата си за работа в Тайните служби. Тъй като не иска да разочарова дъщеря си, той я води на тур в Белия дом, когато там нахлуват въоръжени мъже. 

Феновете могат да изберат своя фаворит на сайта на "Великият понеделник", а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 17 юли, в 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица участниците могат да спечелят страхотни браднирани подаръци, а на финала петима от гласувалите, изтеглени чрез жребий ще спечелят голямата награда - кино кресло.