Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Певицата и видеоблогър Мона ще покаже актьорските и кулинарните си умения в "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Тя ще сервира спомени от миналото на гостите си Ева Веселинова, Енджи Касабие, Камен Алипиев и Деян Донков, приготвяйки храни от любими свои детски филми. 

Домакинята ще посрещне останалите участници в ресторант, където ще разгърне своята фантазия и ще пресъздаде спомените си от детството. Много от използваните продукти за вечерята ще са домашно производство, донесени от майката на Мона. Тя ще помогне на дъщеря си да организира хаоса в кухнята и да приготви приказна вечеря.

Ще допадне ли на гостите менюто на Мона и каква изненада е подготвила тя за тях? Всичко това гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони. 

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес