Новата задача в танцовото уеб риалити е съвременен танц и е истинско изпитание за участниците

Тази седмица в първото танцово уеб риалити у нас във Vbox7.com, Dance Arena, ще видим една от най-интересните танцови битки в шоуто до този момент. Танцьорите ще трябва да покажат уменията си в съвременния танц, но подготовката се оказа доста трудна задача за повечето от тях. Травми, сблъсък на характери и напрежение ще видят потребителите в най-новия епизод от поредицата.

Участниците в Dance Arena вече преминаха през хип-хоп и народни танци, като равносметката на този етап показва, че водят Gladiators, отборът на Виктория Димитрова – Голди. Дали другият отбор, HYPE, ще успее да поведе в резултата с новата танцова задача? Разберете в най-новия епизод на Dance Arena.

И тази седмица двата отбора имаха гост-преподаватели, специалисти в съвременния танц. Живко Желязков, който е хореограф и артистичен директор на Derida Dance Center, първият център за съвременен танц в София, пое отбора на Марион Дърова – HYPE. В хореографията на Живко ще видим много енергия и сложни елементи, които доста затрудниха танцьорите, а един от ключовите участници в отбора – Калина, изпита сериозни затруднения с поставените задачи, но успя да преодолее напрежението и да се справи с изпитанието.

Виктория Димитрова – Голди избра нейните участници да бъдат напътствани от хореографа и съвременен танцьор - Ана Митева. За тяхната хореография тя реши да използва травмата на една от участничките в отбора, Моника, която пострада още по време на подготовката с народните танци. „Травмата на Моника е метафора на съвременния човек и неговите проблеми днес“, обясни Ана за избора си на хореография за битката в Dance Arena.

С какви предизвикателства се сблъскаха участниците и чий отбор ще поведе в новата танцова битка? Разберете в най-новия епизод на Dance Arena във Vbox7.com.

Ако искате да подкрепите любимия си отбор, може да гласувате за него във Facebook страницата на Dance Arena до 16 юли. Точките, които отборите получават всяка седмица от журито и от Facebook гласуването, влизат във формирането на финалната оценка.

Следете Dance Arena всeки понеделник и четвъртък от 16.00 ч. първо във Vbox7.com. Още новини за танцовото уеб риалити може да откриете и във Facebook.