Мобилното приложение на Sinoptik.bg ще ви помогне да разберете каква е прогнозата за времето навсякъде и през целия ден

Варна, Бургас, Созопол, Слънчев бряг, Несебър и Поморие са най-посещаваните места в секция “Курорти” от България през лятото на 2017 в един от най-големите уебсайтове за прогноза за времето у нас Sinoptik.bg. Именно това са локациите, регистрирали най-голям брой посещения от началото на месец юни 2017 до този момент.

Каварна, Балчик, Златни пясъци, Шабла и Ахтопол са следващите в класацията секция “Курорти”, които се радват на най-голям интерес от страна на онлайн потребителите на уебсайта. Гърция, Германия, Италия, Великобритания и Испания  пък са най-често търсените локации в секция “Европа” на Sinoptik.bg. Фаворитите на потребителите в секция “Свят” на уебсайта са САЩ, Австралия, Канада, ОАЕ и Саудитска Арабия.

Sinoptik.bg предлага подробна прогноза за времето в 80 000 точки по целия свят и дава информация за това как се променя времето на всеки 60 минути през следващите 24 часа, уикенд прогноза, 5-дневна и 10-дневна подробна прогноза за времето. От началото на месец юни най-посещаваният ден в Sinoptik.bg е понеделник, 3 юли, който ни изненада с нетипично за сезона време, дъждовно и значително по-хладно.

Мобилното приложение на Sinoptik.bg ще ви помогне да разберете каква е прогнозата за времето навсякъде и през целия ден.

Можете да изтеглите приложението от Google Play и AppStore.

Данните за Sinoptik.bg са предоставени от Google Analytics