Приятелката на Митко се заплита във все по-опасни игри

Напрегнати и непредсказуеми събития ще преследват някои от съквартирантите от "София - Ден и Нощ", а други щуро ще се забавляват в следващите епизоди на риалити сериала от понеделник до петък в 22:30 ч. по NOVA.

Клопката, в която попада Стефания покрай нейната богата приятелка Натали, става все по-опасна. Стефи е шокирана, когато стига до истината с помощта на Митко. Но в желанието си да търси справедливост, тя прави много грешен ход, който затяга примката около нея до краен предел. Какъв е изходът от опасната ситуация?

В квартирата на Галя пък започват щури празненства по повод нейния рожден ден. Стела и Зара са решили да направят този ден много специален за нея и доста се стараят. Момичетата се радват на приятелството си, но нещо мъчи Галя и не й позволява да бъде напълно щастлива на празника. Каква е причината?

Симона и Асен също оказват голяма подкрепа на своята приятелка Цвети, която още е нестабилна след приключването на своята връзка. Нейното отчаяние е на път да съсипе важно участие на сцена, за което талантливото момиче получава покана. Ще могат ли нейните приятели да й помогнат и какъв неочакван обрат настъпва в квартирата на Симона?

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук