От понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA не пропускайте избрани епизоди от кулинарното предаване

Вкусните идеи и доброто настроение са гарантирани с "Най-доброто от "Черешката на тортата" всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA. След края на девети сезон на кулинарното шоу, от 17 юли зрителите могат да гледат избрани епизоди от интересни и емблематични седмици от предходните сезони.

От понеделник до петък в седмицата на интернационалните специалитети Емил Кошлуков, Валя Войкова, Златка Райкова, Лиляна Ангелова и Даниел Петканов ще се развихрят в кухнята на предаването, за да покажат кулинарните си способности. Компанията ще е наистина добра и всички ще са доволни от придобитите нови умения, в които ще имат възможността да се усъвършенстват, а кулинарните шедьоври ще са гарнирани с много музика, добро настроение и забавни моменти. И докато другите почиват през лятото, шеф Манчев отново помага с ценни съвети и насоки в любимото кулинарно шоу. Кои са следващите звездни домакини и какви изненади предстоят в кухнята?

Не пропускайте "Най-доброто от "Черешката на тортата" – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Епизодите на "Черешката на тортата" можете да гледате отново в NOVA PLAY и във Vbox7.com  канала. Можете да следите и Facebook страницата на предаването.