Парчето е по музика на Pavell, Иво и DARA, а в текста се включва и Venci Venc’

“Няма да си тръгнеш с друг“ е заглавието на новия проект на финалистите от X Factor Пламен и Иво. Песента с участието на поп сензацията DARA, която също изгря на сцената на музикално шоу № 1, и двукратните носители на наградата на БГ Радио “БГ Дуо на годината“ Pavell & Venci Venc’. Официалната премиера на песента онлайн и в ефир се състоя в петък, 21 юли, и за два дни видеото е гледано над 300 хиляди пъти. Това е втора колаборация на Пламен и Иво с Pavell & Venci Venc’ след дебютния хит сингъл на братя Добреви “2 х 2“.

Първоначалната идея за “Няма да си тръгнеш с друг“ идва на Иво, а впоследствие двамата с Pavell развиват музиката и аранжимента на парчето заедно с DARA. В писането на текста се включва и Venci Venc’. Артистите и продуцентите им от “Вирджиния Рекърдс“ се доверяват на режисьора Люси Иларионов и заедно с него избират българското Черноморие за снимките на видеото. В първия кадър Иво демонстрира уменията си на голф игрището, а в следващите сцени двамата с Пламен са буквално в свои води. За братя Добреви, DARA и Pavell екстремните преживявания в морето не са новост, за разлика от Venci Venc’, който се качва за първи път на джет специално за видеото.

“Песента е с динамичен бийт и запомняща се мелодия, носи духа на лятото и искахме това настроение да се усети и във видеото. Благодарим на DARA и Павката и Венци, на Люси и целия екип за страхотния резултат!“, коментират Пламен и Иво. 

Не пропускайте пети сезон на X Factor тази есен по NOVA. 

Актуални новини за шоуто ще откриете на уебсайта на формата, както и на Facebook страницата на предаването.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес