Не пропускайте щедрото предаване днес от 19.30 ч. по NOVA

Лятната обиколка на Национална лотария по пътя на печалбите продължава. Тази събота от 19.30 ч. по NOVA поредните късметлии ще разкажат и покажат в какво са инвестирали големите си печалби.

Рая Пакова ще отиде на гости в новото жилище на късметлията Айнур Ведатов в град Попово, който грабна 500 000 лева от билет “Златните пирамиди 3“. Захари Бахаров пък ще посети късметлийското село Абланица, където бяха спечелени четири големи печалби от щедрите билети.

Зрителите ще се срещнат отново със Станислава Станчева от град Търговище, която се радва на разкошен нов автомобил от играта “На крачка от късмета”, както и с Атанас Велчев от град Севлиево, който вдига мечтаната сватба с печалбата от 30 000 лева от  играта “Сейфове“.

Екипът на Национална лотария ще отиде и в село Равда при един от финалистите в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ Лазар Чимидов, който грабна 25 000 лева и цели две бонус печалби - почивка за двама на Френската ривиера и чисто нов автомобил.

Не пропускайте предаването тази вечер от 19.30 ч. по NOVA, за да видите новите късметлии в моментните и Лото игрите, както и първата среща на щастливеца Пенчо Коцев с уникалния автомобил, който си спечели от VIP клуб тази седмица.