Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Лятната обиколка на Национална лотария по пътя на печалбите продължава. В предаването на 5 август по NOVA Рая Пакова отиде в град Попово, за да разбере, какви промени са настъпили в живота на щастливеца Айнур Ведатов. Късметът му се усмихна с половин милион лева от билет “Златните пирамиди 3“. 

“Идеално се чувствам след печалбата“, каза Айнур. Първото нещо, което е направил с парите е да погаси кредита си. “След печалбата си купихме жилище. Цялото обзавеждане е по поръчка по наш избор“, каза късметлията и показа на Рая новите си придобивки, сред които са огромен телевизор, масажиращ стол и мечтаното кухненско оборудване за неговата съпруга. Тя сподели, че цялото семейство се чувства много по-спокойно след печалбата от Национална лотария. 

С част от парите Айнур си е купил и луксозен автомобил. “Мечтите ми почти се сбъднаха, единствено да обиколим България и да починем някъде извън страната“, каза Айнур.

В шоуто тази събота Захари Бахаров пък посети късметлийското село Абланица, където паднаха четири големи печалби от Национална лотария. Водещият се срещна с късметлиите Рамиз Гърбев, чийто късмет се усмихна с 400 000 лева от билет “Карибско съкровище“ и Айше Гърбева, която грабна 300 000 лева от билет “Супер Лото +“.
“След като си получих парите се чувствам много по-сигурна, по-уверена в себе си“, каза Айше. С печалбата късметлийката ще строи къща. Първото нещо, което е направил Рамиз с парите е празник в селото. “Исках всички да станат съпричастни с моя късмет“, каза той. Част от печалбата е вложил в недвижимо имущество, а сега планира и почивка със съпругата си.
Лятното турне премина и през град Търговище. Там екипът се срещна с 27-годишната късметлийка Станислава Станчева, която се радва на чисто нов Citroen Elysee от играта “На крачка от късмета”. “Колата е страхотна, много ми харесва“, каза Станислава. В момента тя кара шофьорски курсове, за да може да шофира новата си придобивка. 

Национална лотария гостува и на късметлията Атанас Велчев от град Севлиево, който спечели 30 000 лева от играта “Сейфове“. След печалбата Атанас обяви, че ще направи хубава и голяма сватба. “В студиото нямахме дата за сватбата, но след като получихме парите вече бяхме определили да бъде през месец август“, каза късметлията. 

“Сега вече мога да си позволя мечтаната сватба“, сподели бъдещата булка Даяна. С печалбата Атанас е сбъднал и желанието си за нов автомобил. 

В село Равда екипът на Национална лотария се срещна с Лазар Чимидов, който направи забележителна игра на сферите. Късметлията игра докрай в “Мега джакпот“ и си тръгна от студиото с 25 000 лева, и цели две БОНУС печалби - 5-дневна почивка за двама на Френската ривиера и чисто нов автомобил Toyota Corolla.

“Не вярвах, че ще имам три награди. Усещането е невероятно“, каза той. След почивката на Френската ривиера Лазар и съпругата му планират екскурзия с новия автомобил. 
“Продължавам да играя, защото имам предчувствие, че още веднъж ще се видя със Захари“, каза щастливецът.

Не пропускайте да видите как се промени живота на късметлиите в моментните и Лото игрите на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.