Гледайте втори епизод на поредицата тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Във втория епизод на хитовия сериал "Скорпион” тази вечер от 21.00 ч. по NOVA екипът на гениалния Уолтър О’Брайън трябва да спре биологична зараза, която заплашва живота на трима тийнейджъри. 

Губернаторът на Калифорния се обръща към "Скорпион” с молба да спасят дъщеря му. Тя е жертва на био хакинг със смъртоносен вирус и й остават 24 часа живот. 

Случаят придобива ново значение за Уолтър, когато получава писмо, засягащо сестра му. Въпреки че обикновено е емоционално дистанциран, той се променя, само когато се спомене по-голямата му сестра, която обожава. Тя страда от напреднала множествена склероза и е частично парализирана. Въпреки гениалния си ум той се чувства с вързани ръце, защото е безсилен да й помогне.

Във всеки случай може да помогне на агент Гало в разплитане на новия случай по спасяване дъщерята на губернатора. Бащата показва на "Скорпион” лаптопа на тийнейджърката, от който е получила анонимен имейл "Ти си виновен, че дъщеря ти е болна”. Някой е изпратил съобщението и вируса, специално за момичето, защото никой друг в семейството не е заразен.

В хода на разследването екипът стига до фармацевтична компания, която е разработила медикамент срещу спинална мускулна атрофия, но спира производството и се концентрира върху медикаменти срещу астма, която е много по-разпространена и съответно генерира много по-високи печалби.

Освен дъщерята на губернатора, още три деца получават смъртоносното имейл съобщение. Каква е връзката между тях и ще успеят ли "Скорпионите” да спасят тийнейджърите и да спрат потенциална биологична зараза? Не пропускайте втория епизод на хитовия екшън сериал "Скорпион” тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.