Гледайте новия епизод тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Нови проблеми помрачават щастието на двойките в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Ася не крие, че се чувства все по-привлечена от магнетичния писател Лъчезар,чиято книга тя превежда. Неговият артистичен темперамент и интригуващо дар слово подмамват Ася да задълбочи контактите си с него и тя приема поканата му да посети премиера на негова пиеса. Лъчезар не крие, че също е привлечен от Ася. Дали приятелката на Боби ще прекрачи границите на професионалните им отношения и как ще се отрази това увлечение на връзката й с нищо неподозиращия рокер?

Задълбочават се и проблемите между Митко и Стефи. Между двамата постоянно избухват скандали, след като Стефи разбра, че приятелят ѝ е ухажван от колежката му Зоя. Ще успеят ли да се помирят, или недоверието и ревността ще доведат до край на тяхната връзка?

Денят няма да приключи добре и за Драго и Марго. Жоро научава от Галя, че детето му е в София и изненадва Марго с искането си да го види. Как ще реагира тя на неговото желание?

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук