Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Най-новият милионер от Национална лотария Донка Райчева от град Несебър получи чек за 1 000 000 лева в предаването на 12 август по NOVA. Донка е шестият милионер от началото на годинатa, a билетът, който ѝ направи страхотната изненада е „Златните пирамиди за милиони“.

„Чувствам се щастлива“, каза голямата късметлийка.

Рая Пакова и Олга Модева ощастливиха с чекове още печеливши от щедрите билети и Лото игри. Късметлийската среща се състоя до щанда на Национална лотария в Sofia Ring Mall, а на нея бяха раздадени печалби за 1 440 003 лева.

Билет „Китайски дракон“ донесе късмет и страхотна печалба от 100 000 лева на Еленка Пройчева от село Ясно поле. 25-годишната Кристина Неделчева от град Варна пък грабна чек за 100 000 лева от билет „Златните пирамиди 4“.

Печалби от 50 000 лева ще харчат Камен Златаров от Варна от билет „Китайски дракон“ и Северина Алексиева от село Ловец от билет „Кеш Кръстословици 2“.

Добрена Христова от София позна и петте печеливши числа в първо теглене на играта Лото 5/35 „Златната топка“ и си спечели разкошната сума от 10 000 лева. Чекове за печалби от 10 000 лева получиха и късметлиите Кирил Кирилов от Русе от билет „Перфектният подарък“, и Грозденка Николова от Пловдив от онлайн играта „Всичко или Нищо“.

Билет „Златната 7“ зарадва с печалби от 5000 лева Васко Марков от село Първенец и Цветан Диков от София.

Шестима късметлии познаха петици в играта „Лото 6 от 47“ и грабнаха по 5000 лева. Щастливците са Силвия Динчева от София, Дениз Мачан от Момчилград, Светослав Абаджиев от Харманли, Шюкрие Ахмед-Мустафа от Кърджали, Христо Христов от Варна и Тихомир Никовски от Кнежа.

Играта „Лото Спорт“ зарадва с печалба от 5000 лева Васил Стоянов от Белослав, а онлайн играта „Египетско съкровище“ донесе същата сума на Вера Великова от Разград.

Силвия Недева от Димитровград и Георги Иванов от София откриха по 11 думи в билет „Кеш Кръстословици 2“ и грабнаха по 5000 лева. Печалби в същия размер грабнаха и Теодора Мерсинкова от Върбица и Румен Миланов от Перник, но от билет „Околосветско пътешествие“.

Билет „Американско бинго 2“ изненада с печалби от 5000 лева късметлиите Евгения Харалампиева от Костинброд и Петко Василев от Казанлък.

По 5000 лева ще харчат и Красимир Славов от село Главиница от билет „Супер Лото + 2017“, Милена Каменова от село Дълбок Дол от билет „Перфектният подарък“, Боряна Антонова от Варна от „Златните пирамиди 5“, Иванка Недялкова от Бургас от билет „Златната мина“, Николай Колев от Любимец от билет „Златното съкровище“, и Захари Захариев от Кнежа от билет „Лото + 2017“.