Не пропускайте щедрото предаване днес от 19.30 ч. по NOVA

Най-новият милионер от Национална лотария Донка Райчева от Несебър ще получи чек за 1 000 000 лева в предаването на 12 август от 19:30 часа по NOVA. Билетът, който ѝ направи страхотната изненада е „Златните пирамиди за милиони“.

Захари Бахаров и Рая Пакова продължават да кръстосват страната и тази събота ще срещнат зрителите с поредните късметлии, които ще разкажат за промените в живота им след печалбите.

Захари отново ще посети град Варна и късметлийката Гьозде Алиева, която забогатя с 500 000 лева от билет „Кеш кръстословици 2“. Рая Пакова пък ще отиде в Кюстендил, за да провери как щастливката Христина Петрова харчи огромната сума от 250 000 лева от билет „Кеш кръстословици“.

За емоциите от играта и шанса да шофира чисто нов автомобил от играта „На крачка от късмета” ще разкаже Димитър Стефанов от Габрово.

Зрителите ще се срещнат отново с Петя Сливарова от град Куклен, която спечели 30 000 лева от играта „Сейфове“. Венцислав Беширев от град Кърджали пък ще разкаже как е прекарал на 7-дневния ALL INCLUSIVE круиз до Палма де Майорка, Барселона, Рим и Марсилия и за какво харчи печалбата от 40 000 лева от „Мега джакпот”.

Не пропускайте предаването тази вечер от 19.30 ч. по NOVA, за да видите поредния милионер, който произведе билет „Златните пирамиди за милиони“, както и още редица участници, които откриха късмета с щедрите билети и Лото игри.