Не пропускайте премиерните епизоди – от понеделник до петък в 20.00 ч. по NOVA

"Черешката на тортата" се завръща с кулинарни шедьоври, спортен хъс и премиерни епизоди от 28 август – всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA. Следващата седмица в оспорвана надпревара в кухнята се впускат актьорите Яна Маринова, Башар Рахал и Иван Ласкин, както и певиците Катя Близнакова и Дебора. Задачата на шеф Манчев към звездните домакини е да подготвят зимнина, а това провокира паметни изпитания.

В понеделник чаровната Яна Маринова предприема екстремни и амбициозни ходове в кухнята. Актрисата, която изпълнява главната роля в новия български филм "Привличане", кани гостите в нейния дом, нейната крепост. И въпреки че готвенето не е силната й страна, апетита стимулират вечерята на открито с хубаво месо и хубава ракия. Всичко е любов във вторник, когато Катя Близнакова подчинява менюто изцяло на любовна тематика. Домакинята следва ясна концепция и собствените си кулинарни закони, за да посрещне гостите в къщата си в мистичното село на самодивите – Горно Вършило. А за да спечели благосклонното внимание на шеф Манчев, специално за него Катя приготвя бутиково любовно сладко.

В сряда щафетата приема звездният актьор Башар Рахал, който също е сред героите във филма "Привличане". Той не само се представя като изискан творец на кулинарната сцена, но и открито заявява амбицията си да спечели титлата "Най-добър домакин". В четвъртък една комедия в кухнята представя певицата Дебора, след като със завидна смелост подхожда към агнешкия котлет с джоджен и задължителната дроб сарма. Кулинарният дебют на Дебора обаче, се превръща в незабравимо участие, което ражда хит след хит.

Еклектичен кулинарен финал на седмицата в "Черешката на тортата" и изобилие от емоции забърква Иван Ласкин, който посреща гостите си в… гаража. Вечерта е подчинена на силно руско влияние и безпощаден анализ, гарнирани с пръжки с лук, вкусни спомени и скъпи мигове. Кой ще се представи най-добре и кой ще спечели титлата "Най-добър домакин" в кулинарното шоу?

Не пропускайте новите епизоди на "Черешката на тортата" от 28 август – всяка делнична вечер в 20.00 ч. по NOVA.

Докато се подготвяте за предстоящото кулинарно приключение, можете да си припомните епизодите във Vbox7.com канала на "Черешката на тортата", а актуални новини ще откриете в уебсайта на NOVA и във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди можете да откриете и в NOVA PLAY