Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Красивата актриса Яна Маринова ще покаже амбиция и желание в първия епизод на "Черешката на тортата" за тази седмица от 20.00 ч. по NOVA. Както е заръчал шеф Манчев тя ще предложи на своите гости актьорите Иван Ласкин, Башар Рахал и певиците Дебора и Катя Близнакова вкусно меню и сладко от бели череши.

Чаровната домакиня, която изпълнява и главната роля в новия български филм "Привличане", ще покани гостите в своята крепост, а именно в дома си, където се чувства най-добре. Твърди че не може да готви, но много бързо се учи. Държи на свежестта и чистотата на продуктите, затова ще се концентрира върху по-здравословно меню.

Ще успее ли Яна да впечатли останалите със своите кулинарни умения и каква изненада е подготвила тя за тях? Всичко това гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.