40 лв. – това е бюджетът за вечеря за петима в предаването от понеделник до петък от 20.00 ч.

Изключително предизвикателство и много кулинарни пресмятания предстоят за звездните домакини в "Черешката на тортата" следващата седмица – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA. Задачата на шеф Манчев към участниците е да приготвят вкусна вечеря с точно определен бюджет – 40 лева, а предизвикателството приемат актьорите Радина Кърджилова, Моньо Монев и Параскева Джукелова, боксьорът Тервел Пулев и моделът Катрин Вачева.

В понеделник Радина Кърджилова отваря широко вратите на дома си, за да сподели със зрителите и гостите едно специално място, където се превъплъщава в най-важната роля на живота си – на майка. Актрисата залага на свежа вегетарианска вечеря и изненадващо безалкохолни напитки, като прибягва и до малки трикове заради скромния бюджет. Още храна за душата и завидна доза самоирония поднася във вторник звездният актьор Моньо Монев, който зрителите познават като д-р Мазов от сериала "Откраднат живот" по NOVA. Ястията, разбира се, се приготвят с хирургическа педантичност, но и с готовност за експеримент.  

В сряда на ринга излиза боксовата звезда в тежка категория Тервел Пулев. За да изпълни заданието на шеф Манчев, домакинът следва ясна концепция, като с деликатност и индивидуално внимание подхожда към менюто на всеки от гостите си. В четвъртък на кулинарния подиум дефилира Катрин Вачева – домакинята с умели ходове се сдобива с продукти, без да надскача скромния бюджет. Катрин посреща гостите в дома си, като провокира с люти вкусове и пикантни истории.

На финала кулинарната сцена покорява Параскева Джукелова с покана за градинско парти в къщата й извън София. Вкусни ястия, пъстри разкази и добро настроение в идилична обстановка – това предлага актрисата в петък. Още какви изненади предстоят и кой ще грабне титлата "Най-добър домакин" следващата седмица в кулинарното шоу? Как се приготвя вечеря за петима с 40 лева бюджет и ще се затруднят ли звездните домакини със задачата на шеф Манчев? Не пропускайте "Черешката на тортата" – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.