Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Радина Карджилова ще докаже, че актьорската гилдия е и готварска в "Черешката на тортата". В епизода на кулинарното риалити тази вечер по NOVA известната актриса приема изключителното предизвикателство на шеф Манчев да приготви вкусна вечеря с точно определен бюджет – 40 лева. За да се изпълни условието Радина залага на “актьорски чар” по време на своя пазар.

Актрисата отваря широко вратите на дома си, за да сподели със зрителите и гостите  си – колегите ѝ Моньо Монев и Параскева Джукелова, боксьорът Тервел Пулев и моделът Катрин Вачева, уюта на специалното място, където се превъплъщава в най-важната роля на живота си – на майка. Менюто на вечерта ще е вегетарианско, а в историята на предаването тя ще остане с организирането на първата “безалкохолна вечеря”.

Радина не крие амбицията си да се представи не по-зле от своя любим – Деян Донков, който вече е печелил титлата “Най-добър домакин” в кулинарното риалити. Как гостите ѝ обаче ще оценят нейните усилия и каква изненада им е подготвила?

Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.