Музикално шоу №1 започва на 10 септември от 20.00 ч. и този сезон ще се излъчва само в неделя с по-дълги епизоди

“X Factor промени напълно живота ми! В момента правя музика, имам изумителни фенове и хора, които ме подкрепят в кариерата ми. Никога не съм предполагала, че от участник ще се превърна в специален гост на журито“, сподели британската поп звезда Луиза Джонсън по време на медийно събитие в клуб Once Upon A Time Biblioteka  за старта на музикално шоу № 1  на 10 септември от 20.00 ч. по NOVA. Победителката на X Factor UK за 2015 г. ще партнира на Саня в избора на участници в отбора по време на ключовия за шоуто етап – къщите на съдиите.

"Имам удоволствието отново да бъда жури в шоуто, което гради бъдещето на българската музикална сцена. Ще си партнирам с тази уникална певица, спечелила X Factor едва на 17 години“, разказа Саня, която ще вземе ключови решения за сезона. “Тази година X Factor ще извади истински характери, в шоуто побеждават истинските бойци. Изненада за всички нас беше явяването на толкова много чужденци. Вероятно то е провокирано от появата на Кристиан Костов на световната сцена“, коментира продуцентът на шоуто Маги Халваджиян, който допълни, че за втора поредна година участници и жури ще се изправят пред музикалните столове на тренировъчния лагер.  

“Има интересни участници не само като гласове, но и като персонажи. Важно е изпълнителите да бъдат пример за младите хора в България, да им показват какво означава да се бориш“, разказа най-популярният хип-хоп изпълнител в България - Криско, който отново ще бъде част от журито.

“Тази година X Factor ще се излъчва за първи път в неделя от 20.00 ч. Профилът на предаването, който е ориентиран към максимално широка аудитория, го прави изключително изживяване за цялото семейство. Всички зрители на NOVA в неделя ще станат свидетели на вълнуващите моменти, които само X Factor може да предложи“, съобщи програмният директор на Нова Броудкастинг Груп – Антоний Мангов.

Бъдете част от “Сътворението на звездите”, не пропускайте големия старт на музикално шоу №1 X Factor  - 10 септември, 20.00 ч. само по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на NOVA, както и на Facebook страницата на предаването.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес