Не пропускайте дейли епизода на VIP Brother сряда от 21.00 ч. по NOVA

Още двама Съквартиранти се присъединиха към 16-те звезди във VIP Brother. На втория ден от най-любовния сезон на риалитито прага на Къщата прекрачиха близначките Алекс и Влади, известни като музикален дует, чиято кариера започна на сцената на X Factor.

По темата

“Много е готино, че влизаме заедно двете в Къщата. Голямо предимство и сила  е, а и по-голям шанс да спечелим. Това е една възможност за нас зрителите да видят, че има много стойностни хора. Аз смея да твърдя, че сме такива с Алекс – амбициозни, работливи, въобще не ни мързи, всичко си правим. Добри, подредени, млади момичета – домакини. Каквато и задача да ни дадат, ще я свършим. Ще бъдем супер естествени, супер справедливи и искаме да сме музиката на този сезон”. Това споделиха двете дами преди да се впуснат в приключението VIP Brother.

Big Brother веднага ги включи в новата мисия в Къщата. Oстаналите звезди - Дани Петканов, Александра Богданска, Сашка Васева, Алфредо Торес, Мария, Миглена Каканашева – Мегз, Йонислав Йотов – Тото, Енджи Касабие, Антон Стефанов, Джулиана Гани, Цветелин Маринов – Цуни, Шеф Борис Петров, българският Роналдо – Даниел Златков, Ваня Щерева, Дани Милев и Маргарита Хранова, трябва да идентифицират новодошлите между тях, докато са със завързани очи. Дали ще се справят? Не пропускайте VIP Brother в сряда от 21.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да четете и на сайта на VIP Brother 2017.