Гледайте в предаването от 23.00 ч. по NOVA

“Господари на ефира“ тази вечер по NOVA ще покажат не съвсем успешния опит на Миглена Каканашева-Мегз да прекрачи прага на Къщата на VIP Brother. Ще се опитат да хванат една препускаща по стълбите прогноза за времето в опит за нов световен рекорд в дисциплината “Спринт до четвъртия етаж“. 

Ще се срещнат с жената, отмъкнала над 10 хиляди лева чрез измамата със затворнически закуски, за която разказаха вчера. Влади Василев пък ще запознае зрителите с нова схема по добре познатия модел, свързан с работа в чужбина. Накрая очаквайте първото за сезона издание на рубриката “Гледам и не вярвам на ушите си“, което ще изненада с някои нелепи X Factor-и и резили.

Гледайте “Господари на ефира“ тази вечер от 23.00 ч. по NOVA

Всички зрители, които искат да подадат сигнал, могат да се свържат с екипа, избирайки кратък номер *3333 за всички оператори. Желаещите да сигнализират вече ще разполагат с по-бърз и лесен начин за контакт, както в работно време с директна връзка, така и в извънработно, когато могат да запишат своя сигнал за несправедливости, с които са се сблъскали. 

Притежателите на смартфони могат да се възползват от визуалното меню на “Господари на ефира“ през безплатното мобилно приложение Star Phone, което им предоставя бърз достъп за контакт, връзка към уебсайта и социални медии, както и възможност да направят предложение за “Златен скункс“ или “Бяла лястовица“. Приложението може да бъде изтеглено и чрез сканиране на QR кода от картинката под текста.