Миглена Каканашева изненадващо пожела да напусне Къщата по време на живото предаване тази вечер

Хип-хоп изпълнителките Алекс и Влади бяха номинирани още с влизането си в най-известната Къща заради неуспешна тайна мисия. В понеделник те ще се борят за оставане в шоуто с попфолк певиците Мария и Сашка Васева. Последните бяха номинирани в края на живото предаване на VIP Brother тази вечер от почетните членове на “Ордена на сърцето“ - Тото, Александра Богданска, Енджи и Даниел Златков.

Изненадващо, Ники Кънчев съобщи, че Миглена Каканашева – Мегз е взела решение да напусне най-известната Къща. Зрителите станаха свидетели на разговора ѝ с Big Brother, абсолютно на живо, а от него стана ясно, че причината за нейното желание е, че фризьорът ѝ не е дошъл, за да премахне перуката, с която влезе в Къщата. Как ще се развие извънредната ситуация и в крайна сметка ще промени ли дизайнерката своето решение, предстои да разберем в дейли епизода тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да четете и на сайта на VIP Brother 2017.