Ноутбукът впечатлява с дизайн и удобство

Новата учебна година може да бъде наистина приятна за всички студенти с лекия и удобен за пренос лаптоп Prestigio Smartbook, особено в комбинация с 24 000 МВ интернет на максимална скорост от VIVACOM. Ноутбукът впечатлява с дизайн и удобство. Със своя страничен профил от 20 мм и тегло от само 1.45 кг, лаптопът се побира безпроблемно в чантата до тефтерите и учебниците.

Компактните размери, ниското тегло и сравнително дългият живот на батерията правят ноутбука идеален за студентите, които постоянно са в движение, но имат нужда от нещо повече от таблет или смартфон, за да довършат поредната курсова работа.

Само сега абонатите на VIVACOM получават към него и подарък инсталиран пакет Microsoft Office 365. Лаптопът Prestigio Smartbook се предлага на цена от 13,90 лв. на месец с план i-Traffic XL, или 299.90 лв. в брой. С абонаментен план i-Traffic XL студентите получават промоционално 24 000 MB интернет на максимална скорост, валидни за първите 12 месеца при сключване на 2-годишен договор. А благодарение на най-бързата 4G мобилна мрежа в България, измерена за 2017 г., онлайн уроците и забавленията са само на един клик разстояние.

*Платена публикация