Христо Радев призова да спрат да го заплашват със саморазправа

Окръжният съд в Бургас потвърди мярката „домашен арест” за училищния директор от бургаското село Ново Паничарево Христо Радев. Мъжът беше арестуван, след като 14-годишната ученичка Радостина се оплака, че е бил приложен сексуален тормоз спрямо нея.

Обвиненият в блудство училищен директор опипвал и други деца

„Такова нещо не се е случвало. Това е измислица. Разговаряли сме с нея, както и с други ученици в дирекцията”, обясни в „Часът на Милен Цветков” Христо Радев.

„Изумен съм защо е правила записи, значи е имала нещо предвид”, коментира той и разказа поради каква причина ученичката е била в кабинета му.

БЛУДСТВО С УЧЕНИЧКА: Родителите ще съдят директор на училище за 1 лев

„Тя каза някакви думи – недейте прави така. Аз се изумих и й казах да излезе”. Не съм упражнявал сексуален тормоз”, заяви директорът.

По повод другите свидетелски разкази за посегателство върху други ученички, Радев заяви, че те също са лъжа и попита защо са излезли чак сега наяве.

Директорът, обвинен в блудство: Жертва съм на вендета на ромски семейства

Те искат да ме отстранят от работа, сигурно вече съм неудобен за някого. В селото съм от 25 години, от които 19 съм директор. Хората ме познават и уважават. Ако имаше такива неща, нямаше чак сега да се чуват. Аз не обвинявам децата, въпросът е кой ги манипулира, за да измислят тези неща”, каза той.

Христо Радев призова да спрат да го заплашват със саморазправа. Отрече да е предлагал пари на бащата на момичето.

Ученичката, обвинила директор в блудство: Сама записах случката (ВИДЕО)

На въпрос казал ли е, че е целунал Радостина само по бузата, директорът отрече и това. Бащата обаче твърди, че има запис, на който Радев казва тези думи.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.