Тя гостува заедно с дъщеря си Марая в предаването "Събуди се"

Почти седмица след излизането си от Къщата на VIP Brother Мария гостува заедно с дъщеря си Марая в "Събуди се", където разказа на Мирослава Иванова за преживяванията си в шоуто и за всички неща случващи се в живота ѝ. 

"Беше ми тъжно за мама. Никога не сме били разделени за толкова много време" - сподели Марая за времето, което е прекарала без майка си по времето на участието ѝ в предаването. 

"За мен времето в Къщата си заслужаваше, защото аз имах няколко мисии, които трябваше да изпълня, плюс още една бонус - за деца от семейства с репродуктивни проблеми. Именно моето дете е заченато по метода ИКСИ. Имах подобен проблем със зачеването и направихме 5 опита в рамките на една година, като последният опит вече беше успешен" - сподели Мария за причината да подкрепя каузата за децата. 

"Не се страхувам от мисии. Не се страхувам, когато става дума в името на това онези любими хора, с които живея, да бъдат удовлетворени и да имат бюджет. Затова съм се впускала във всяка една мисия с първите" - коментира тя за участието си във VIP Brother 2017. 

"Стана ми много чудно, че майки си задават въпроса дали съм дала тези пари, за да не се съблека. А по-скоро не казват, че има още една дама, която е съпричастна с всички деца и да вземат пример от това" - сподели певицата учудването си от реакциите на хората, след като дари 3000 лв., вместо да участва в елиминационна игра.  

Какво разказа още Мария за участието си във VIP Brother 2017, новата си песен и отношенията с дъщеря си и новия човек в живота си, може да видите във видеото тук. 

Не пропускайте елиминациите във VIP Brother 2017 в понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.