Саня, Криско, Заки и Любо се срещнаха с потенциалните отбори в петия сезон на музикалното шоу

Изпитания, дилеми и впечатляващи гласове бяха в центъра на тренировъчния лагер на X Factor. По време на сериозните предизвикателства станаха ясни и категориите, които четримата ментори ще напътстват в пети сезон. Тази година Саня ще работи с отбора на Момичетата, а Криско ще предава опит на категория Момчета. Участниците от 25+ ще получават напъствия от Заки, а Групите ще се консултират с Любо.

Музикалните столове изпратиха към следващия етап на шоуто – Къщи на съдиите, някои от най-изразителните участници от кастингите като Дахмара, Вирджиния, Теодор и други. "За мен ще бъде чест да си в моя отбор!", заяви просълзена Саня след представянето на 15-годишната Мирослава Тодорова. Единствената дама в журито сравни изпитаната емоция с представянето на Кристиан Костов, който започна звездната си кариера именно в X Factor България. Тази седмица менторите ще се срещнат с потенциалните финалисти в последния етап преди голямата сцена – Къщите на съдиите.

Дългоочакваният старт на концертите на живо ще бъде на 22 октомври от 20:00 ч. по NOVA, когато участници, жури и публика ще се потопят в магията на X Factor "Сътворението на звездите". За първи път в историята на шоуто в България зрителите ще видят в една вечер музикалните изпълнения и драматичната развръзка – първите елиминации. "Адреналинът за финалистите и техните фенове ще бъде изключително висок. Всеки един може да напусне завинаги бляскавата сцена в края на концерта.", коментират от продукцията, дни преди първия лайв.

Не пропускайте първия лайв концерт на 22 октомври от 20.00 ч. само в ефира на NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.