Екип на “Събуди се” разкри любопитни подробности за героя на снимачната площадка на сериала

Новият директор на МБАЛ “Св. Кирил” в хитовия български сериал “Откраднат живот: Чуждо тяло” крие множество тайни в миналото си.  Журналистът Василена Гръбчева и екип на “Събуди се” надникна на снимачната площадка на поредицата и разкри още един щрих от интересната личност на героя. Оказва се, че Виктор Банков е запален спортисти и извън операционната се изявява на ледената пързалка.

“Тази сцена има общо с миналото на доцент Банков. Освен моторист, той е и хокеист”, разкрива Юлиан Вергов, който изпълнява ролята на доц. Банков.

“Играя хокей и в живота, а сценаристите яхнаха тази вълна. Това е отборът, с който играя и в реалния живот”, разказа актьорът.

Каква е роля играе хокея в живота на доцент Банков, предстои да разберем. Междувременно любовни триъгълници, съмнения и изненадващи разкрития ще се настанят в отделението на МБАЛ „Св. Кирил“ в новите епизоди на “Откраднат живот: Чуждо тяло“ следващата седмица, от вторник до четвъртък, в 20.00 ч. по NOVA. Искри между двама от лекарите в отделението ще прераснат в неочаквана авантюра. Операцията на бащата на Наталия ще провокира пълен разрив в емоциите между нея и Калин. Разочарованието на д-р Генадиев и стресът, под който е подложена негова колега ще се окажат отправна точка в една история с неясен край.

Д-р Хинова ще се изправи пред медицински казус със сурогатна майка, който няма да я остави безучастна. Действията й ще предизвикат и професионален сблъсък с д-р Стилянова, която се опитва да спаси личните си отношения с доц. Захариев. Любовните недоразумения ще върнат Борис и Галя в близкото минало, провокирайки Вяра отново да се почувства несигурна в ситуацията.  

Не пропускайте най-успешния български медицински сериал от вторник до четвъртък от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.