10-те финалисти влизат в нова музикална битка в Нощта на българската музика

Едни от най-обичаните изпълнители на българската музикална сцена ще разтърсят X Factor тази неделя от 20.00 ч. по NOVA. Хип-хоп мастърът Криско и най-успешният български хип-хоп тандем – Pavell & Venci Venc’, ще представят новия си съвместен проект – парчето "Герои". Броени дни след официалната премиера сингълът ще прозвучи за първи път на живо в шоуто, което търси и създава нови музикални звезди.

По темата

Нощта на българската музика пък ще предостави възможност на 10-те финалисти да изпълнят някои от най-запомнящите се песни на родни изпълнители. На фона на цигулки Вирджиния ще запее песен на една от най-големите български певици. Иван Димитров ще преобърне сцената с парче на Любо Киров, получавайки възможност за оценка от самия изпълнител. Йоана ще се превърне в бунтарка, а Милена Цанова ще се изправи пред предизвикателството на една от най-нежните български песни. Момичешката банда 4Magic ще се издигне в облаците с високи вокали, а Treasures ще се забъркат в музикално престъпление. Марио и Виктория ще влязат в драматично изпълнение, което ще даде воля на истински емоции и дълбока страст. Мирослава ще накара всички да замечтаят с джазово звучене, а Теодор ще трябва да превърне сингъл на култов български дует в соло изпълнение. Ева Пармакова ще изпълни един от хитовете на изпълнител, който започна своя път в музикалното шоу. 

В края на вечерта двама от финалистите отново ще бъдат изправени пред елиминации, които ще решат съдбата на един от тях в шоуто.

Кой ще напусне пети сезон на X Factor и кои участници ще продължат пътя към музикалните върхове? Зрителите ще научат тази неделя от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес