Гледайте комедиите “Бетовен 2” от 13.00 ч. и “Да кажа или да не кажа” от 14.45 ч. тази събота по NOVA

Много тайни и забавни изненади очакват зрителите с филмите в съботния следобед по NOVA. Най-известният санбернар в света на киното се завръща в ефира с комедията “Бетовен 2” днес от 13.00 ч. Бетовен се превърна в любимо куче на деца и възрастни по целия свят през последните 20 години, а списание TIME нарежда кино поредицата сред десетте най-добри филми с кучета, създавани някога. Санбернарът Крис, който изпълнява ролята на Бетовен, е сред най-скъпо платените актьори-животни в историята на Холивуд. Бетовен, огромният санбернар, среща своята половинка и създава потомство, но приключенията започват, когато партньорката му е отвлечена. Цялото семейство трябва да впрегне силите си да я спаси в това забавно и невероятно мило продължение, идеално за деца от всички възрасти.

Трябва ли винаги да казваме истината, дори когато може да нарани някого? Отговор на този въпрос пък търсят холивудските звезди Винс Вон и Кевин Джеймс в комедията “Да кажа или да не кажа?” тази събота от 22.00 ч. по NOVA. Лентата е дело на режисьора Рон Хауърд, известен с работата си по “Красив ум”, и продуцента Брайън Грейзър, създал филми като “8-та миля”. Двамата обединяват усилия, за да реализират историята на сценариста Алън Льоб, заинтересувани от идеята какви изпитания може да понесе едно приятелство. Ергенът Рони (Винс Вон) и щастливо жененият Ник (Кевин Джеймс) са приятели от колежа и са преминали заедно през огън и вода, а днес те са партньори във фирма за автомобилен дизайн. Точно когато са на път да изстрелят кариерата си нагоре с мечтан проект, светът на Рони се преобръща наопаки, след като прави тревожни открития за жената на Ник. Часовникът не спира, а натискът върху проекта се увеличава. Рони трябва да реши дали да разкрие на най-добрия си приятел истината, която е научил и да стане причина за неговото нещастие.

Не пропускайте развръзката в комедиите “Бетовен 2” от 13.00 ч. и “Да кажа или да не кажа” от 14.45 ч. тази събота  по NOVA.  

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес