Днес в 17.00 ч. почитателите на хитовия български медицински сериал ще могат да видят някои от любимите си звезди в Sofia Ring Mall

Кой е най-големият фен на сериала “Откраднат живот”?. Това разкрива журналистът Василена Гръбчева в репортаж за “Събуди се”, а  днес от 17.00 ч. всички фенове ще могат да се срещнат с актьорския състав на обичания български сериал в Sofia Ring Mall

През деня Стоил е директор продажби  в голяма международна компания, а нощем – художник. Стоил рисува с точки чрез техниката поантелизъм с рапидограф. Всяка нощ, точка по точка, докато картината не прогледне. А за модели на своите картини избира актьорите на хитовия български сериал “Откраднат живот”.

По темата

“Много голям фен съм на сериала, като пътувам командировка и когато се прибирам, на стойката на телефона, пускам филма, с едното око гледам, с другото следя пътя”, разкрива Стоил.

“Преди време ми се наложи да лежа в болница и имаше една млада докторка, която каза – ей тук да дойдат да снимат един филм, да видят ние как се справяме и когато започна този филм смятам, че много добре се отразява  това, което наистина се случва в тези здравни заведения. Това са едно обикновени хора, поставени в едни необикновени обстоятелства,извършват героизъм всеки  ден, всеки ден водят битка – за нас, за живота ни”, разказва художникът.

“Хората от „Откраднат живот“ направиха точно това, показаха ни действителността по един или друг начин. И наистина техният живот е откраднат, на всичките, защото те се разкъсват между дом , семейство, условията, при които работят докторите и знаем как всеки ден водят битки за нас. Направих няколко портрета, надявам се някой ден да мога да им ги подаря, да им ги покажа, може да се направи някаква изложба с благотворителна цел в духа на сериала”, споделя Стоил.

Картините му може да видите в репортажа на Василена Гръбчева и оператора Георги Георгиев за “Събуди се”.

Не пропускайте срещата с любимите си звезди от "Откраднат живот: Чуждо тяло" в събота, 11 ноември, от 17.00 ч. в Sofia Ring Mall. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.