Водещите Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева разказаха детайли часове преди старта на Big Brother: Most Wanted

Участниците в Big Brother: Most Wanted ще бъдат такива, които досега вече са участвали в Big и VIP Brother или в други риалити формати на всички телевизии, но са оставили най-ярката следа там, въпреки че може би не са били победители - заяви водещият Ники Кънчев в "Здравей, България". 

По темата

"В България Most Wanted ще се случи за първи път. Мога да кажа, че ни очаква нещо наистина неочаквано. Всички 12 съквартиранти ще влязат довечера един по един в 20.00 ч. и Big Brother веднага ще ги изненада с мисия. Каква ще бъде тя, зрителите могат да видят довечера" - издаде Алекс Сърчаджиева.

"Имаме участник, който по собствени пътища, може би с детективи, е издирил и проучил кои са участниците. Определил е кои са най-големите му конкуренти за голямата награда и си е направил стратегия спрямо един от тях. За първи път имаме такъв модел на поведение" - пък сподели Ники Кънчев. 

Какво още разказаха двамата водещи в "Здравей, България", може да видите във видеото. 

Не пропускайте старта на Big Brother: Most Wanted тази вечер в 20.00 ч. по NOVA

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на Big Brother 2017.и на официалната страница на Big Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.