Категоричният избор на зрителите сред активното население е шоуто, което предизвиква най-търсените звезди

При бляскавия старт на Big Brother: Most Wanted прага на най-известната Къща прекрачиха 12 готови за победа звезди и 12 силни характера. Началото на риалити шоуто в понеделник донесе на NOVA поредното преимущество от 26% сред активното население (18-49 години) пред втората по гледаемост телевизия – bTV.

Над една трета от активното градско население (18-49 години) също предпочетоха "най-търсените" звезди и бяха с 40% повече от зрителите на bTV от същата аудиторна група по същото време. Близо 100 хиляди са видеогледанията по време на лайвстрийма на старта на Big Brother: Most Wanted

Още при старта на риалити шоуто на 13 ноември по NOVA тайна мисия раздели звездите на каубои и индианци. Детективската и дори криминална тематика e основна линия в този сезон, с която Big Brother предизвиква най-търсените риалити звезди. Разпределението на индианци и каубои направиха победителят в първия VIP Brother Константин и Димитър Ковачев – Фънки, които имаха възможност да гледат видео визитките на всеки Съквартирант. След това прага на Къщата прекрачиха също Людмила Захажаева, Светлана Василева, Джино, Луна, Динко, Дий, Зорница Линдарева, Кирил Симеонов, Дебора и Мариела Нордел. Как ще реагират най-търсените риалити звезди на отредените роли зрителите ще видят в Big Brother: Most Wanted тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на Big Brother: Most Wanted и на официалната страница на Big Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.