Луна и Дебора влизат в словесен сблъсък още първата вечер от престоя си в Къщата

Тази вечер в Big Brother: Most Wanted от 21:00 часа по NOVA ще проследим първата вечер на най-търсените звезди в най-известната Къща. Луна и Дебора ще застанат под светлините на прожекторите с размяна на остри реплики, Динко ще влезе в ролята на умиротворител, а първото утро в Къщата ще изненада Съквартирантите с разделение на каубои и индианци.

Броени часове след влизането в Къщата на Big Brother, новите Съквартиранти вече могат да се похвалят с първи сблъсъци помежду си. Тази вечер ще видим как много бързо след запознанството помежду си, Дебора и Луна ще си разменят остри реплики. Провокирана от Луна и подкрепена с известно количество алкохол, Дебора няма да остане мълчалива пред безкрайните изисквания на колоритната певица.

По темата

Взривоопасният коктейл от изключително силни и колоритни характери ще създаде и други предпоставки за търкания между звездите, но ямболският бизнесмен Динко ще влезе в ролята на умиротворител и ще изнесе реч за разбирателството и добрите взаимоотношения в Къщата. Ще се превърне ли Динко в пазителя на мира този сезон, предстои да разберем.

В първия дейли епизод на Big Brother: Most Wanted ще станем свидетели и на първото утро на най-търсените звезди. Big Brother далеч няма да ги остави да спят сладко, а ще вкара в ход мисията още от ранни зори. Съквартирантите ще се разделят на каубои и индианци, а как ще реагират на това екстремно събуждане и ще има ли недоволни от своите роли, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на Big Brother: Most Wanted и на официалната страница на Big Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.