Продажбите затрудняват Мишо, но той успява да изгради специална връзка със своите клиенти

В търсене на призванието си, Мишо се включва в новия бизнес проект на брат си Дидо за телефонна търговия на лечебни магнитни гривни. Целта на Дидо е да събере колкото се може повече пари, за да подпомогне музикалната кариера на своята приятелка Беатрис. Затова двамата братя започват собствен бизнес в новия епизод на "Не така, брат!". Какви ще ги забъркат Мишо и Дидо, разберете първо във Vbox7.com.

След като преживява поредния си провал и ситуацията в училище вече е нетърпима, Мишо е готов да опита нещо различно. Воден от желанието си да спечели отново сърцето и уважението на своята любима Блага, малкият гений става съдружник на Дидо в неговото ново бизнес начинание.

Докато Дидо се опитва да предаде на Мишо професионален подход в продажбите, малкият брат неволно прилага успешно тактиката “изграждане на лична връзка с клиента“. Споделяйки за разочарованията си в любовен план, отличникът на училището успява да спечели от бизнеса предимно симпатии и то от любимата си телефонна клиентка - леля Величка, тъй като от гривните продава едва три.

Междувременно учителят по физкултура Дочев решава, че трябва да започне на чисто с любимата на своето сърце – преподавателката по музика, Велева. Той я кани на среща, но дали ще успее да се представи на ниво?

Не пропускайте да видите как се развиват напрегнатите отношения между Велева и Дочев, който също като Мишо е решен да покаже себе си в друга светлина, в новия епизод на "Не така, брат!", първо във ; Vbox7.com.

Следете "Не така, брат!" във  Vbox7.com всяка сряда от 16.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.