Велики парчета от филмови класики ще прозвучат в Нощта на киното

"X Factor беше едно незабравимо преживяване за мен. Тази сцена ме срещна с много професионалисти и приятели. Надявам се, че тя ще бъде ценен урок и добра възможност за финалистите в пети сезон", споделя Невена Пейкова, която ще представи сингъла "Трябваш ми спешно" на сцената на шоуто в неделя. Парчето, което оглави национална класация на най-излъчваните български песни в радио и телевизионен ефир, ще прозвучи в кулминационния момент на вечерта, минути преди новия музикален двубой между двама от участниците.

По темата

Велики музикални изпълнения от кино шедьоври ще прозвучат на сцената на X Factor в неделя вечер, от 20:00 ч. по NOVA. "Оркестър без име", "Властелинът на пръстените" и "Приятели" са само част от замесените заглавия, които ще пренесат публиката в любими български продукции и холивудски филми. Мирослава ще се загуби в цветна градина, която ще я отведе в един от най-красивите мюзикъли, а Марио и Виктория ще подпалят сцената с горещи танци. Вирджиния ще се разходи в поле от макове, а единствената й компания ще бъде музиката на пиано, китара и барабани. "Задачата ми е шлагер от 60-те години. Предизвикателството на варианта, който ще изпълня е, че има много хореография и за първи път ще ми се наложи да пея и да танцувам. Нямам търпение да се развихря на сцената!", споделя Ева Пармакова. 

Как ще се справят финалистите от "Сътворението на звездите" с филмовите изпълнения? Кой ще напусне сцената на шоуто? Зрителите ще научат тази неделя от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.